Fauna de Septembre

El septembre és un dels meus mesos predilectes de l'any. No sé si és per la llum de la tardor o perquè ja comença a venir cert aire fresquet després dels calurosos mesos d'estiu que tenim a la mediterrània. Però el septembre també és un més de bestioles i fauna diversa que amb l'aparició de noves plantes als camps, comencen a treure el cap. A Eivissa tenim la sort de poder veure al camp coses com aquestes:

Aranya de jardí
Aranya

L'aranya de front
Aranya

Granota
Granota

He de dir que per un aracnofòbic com jo va ser tot un repte tirar la macro a l'aranya... però amb la granota me va ser més fàcil, ja que l'estany on es troba el va fer el meu padrí, en Pep, a casa dels meus pares (amb la granota inclosa, per suposat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code